Watersport

Bent u opzoek naar een zeil voor uw boot? Dan bent u bij Zeilmakerij Rikkers aan het juiste adres! Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende zeilen. Zo maken wij onder andere achtertenten, biminitops, buiskappen, cabriotenten, havenkleden, kuiptenten, rolfokhoezen / rolcons, winterkleden / afdekzeilen en zeilhuiken / maindrops.

Als u kiest voor Zeilmakerij Rikkers dan kiest u voor vakmanschap, dat zich uit in fraai gelijnde zeilen, hoezen en tenten die een zeer gedetailleerde afwerking hebben. Omdat wij alleen hoogwaardige materialen gebruiken bent u er van verzekerd dat u jarenlang geniet van optimaal vaarplezier.

Alle vakmensen bij Zeilmakerij Rikkers hebben jarenlange ervaring waardoor wij u het allerbeste product kunnen aanbieden. Door ons hoogwaardige machinepark ligt de afwerking van alle producten op een uitzonderlijk hoog niveau.

Ziet u een product die u graag voor uw boot op maat zou willen laten maken? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. Voor deze offerte kunt u langskomen in onze showroom, een email sturen of u kunt ons opbellen. Wij staan u graag te woord en helpen u met al het plezier. Woont u in België en/of ligt uw boot in België? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen onze werkzaamheden op locatie uitvoeren, ook als uw boot in (bijvoorbeeld) Nieuwpoort, Oostende, Blankenbergen, Knokke of Zeeburgen ligt.

Hieronder vindt u een overzicht van alle producten die wij maken omtrent watersport.


Achtertent

IMAG0380

Om uw leefruimte aan boord te vergroten, kunnen wij aan uw bestaande of nieuwe buiskap een achtertent maken. Een achtertent dekt uw kuip af en u heeft alsnog voldoende hoogte om hieronder te zitten. Al onze achtertenten hebben een moderne lijn en worden strak uitgevoerd. Ook worden alle achtertenten standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over de achtertent.


Biminitop

water-32

Wilt u graag wat extra comfort aan boord? Laat dan een biminitop ontwerpen voor uw boot. Een biminitop beschermt u tegen de zon en zorgt hierdoor voor extra comfort aan boord. Als uw biminitop wordt gemaakt door Zeilmakerij Rikkers dan bent u er van verzekerd dat u jarenlang geniet van schaduwrijk vaarplezier. Ook de biminitop wordt standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over de biminitop.


Buiskap

water-45

De sprayhood, ook wel buiskap genoemd, is een kap die wordt geplaatst over de ingang van uw boot. Een buiskap biedt u beschutting tijdens het varen en in de haven. Alle buiskappen worden voorzien van moderne lijnen en worden bovendien strak uitgevoerd. Ook de buiskap wordt standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over de buiskap.


Cabriotent

IMAG0313

Met een cabriotent haalt u het maximale uit uw flybridge. U creeërt zo een extra leefruimte over de kuip. U kunt er voor kiezen om de cabriotent te laten leveren met gordijnen en/of met luchthappers aan de achterzijde. Ook de cabriotent wordt voorzien van moderne lijnen en wordt strak uitgevoerd. Ook de cabriotent wordt standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over de cabriotent.


Havenkleed

Havenkleed

Heeft u er genoeg van dat u steeds de kuip van uw boot moet schoonmaken als u even van boord bent geweest? Met een havenkleed is dat verleden tijd. Een havenkleed dekt de kuip af waardoor hij mooi schoon blijft. Ook het havenkleed wordt standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over het havenkleed.


Kuiptent

water-44

Wilt u optimaal genieten van de leefruimte van uw kuip? Kies dan voor een kuiptent. Met een kuiptent vergroot u de leefruimte en het leefplezier op uw boot. Iedere kuiptent wordt voorzien van een aantal standaard uitvoeringen. Ook de kuiptent wordt standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over de kuiptent.


Rolfokhoes / rolcons

rolfokhoes

Een rolfokhoes beschermt uw kostbare zeil. Uw zeil blijft langer mooi omdat hij minder snel wordt beschadigd door UV-straling en door vuil. Hierdoor geniet u langer van de levensduur van uw zeil.

Klik hier voor meer informatie over rolfokhoezen / rolcons.


Winterkleden / afdekhoezen

image001

Een winterkleed of afdekhoes kunt u vele kosten per jaar besparen. Zo hoeft u uw boot niet meer binnen te laten opstallen na het seizoen. Ook biedt een winterkleed / afdekhoes de optimale bescherming tegen zware weersomstandigheden zoals storm, regen en sneeuw. Alle winterkleden / afdekhoezen worden standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over winterkleden / afdekhoezen.


Zeilhuiken / maindrop

water-50

Om uw grootzeil te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden kunt u gebruik maken van een zeilhuik. Alle zeilhuiken worden standaard gemaakt van het zeer duurzame en weersbestendige Sunbrella.

Klik hier voor meer informatie over zeilhuiken / maindrops.


Wilt u meer foto’s zien? Kijk dan bij onze werkfoto’s voor meer voorbeelden.

Loading