Rolfokhoes / furling sleeve

Met een rolfokhoes beschermt u uw kostbare genua tegen zowel vuil als de UV straling van de zon. De levensduur van uw genua wordt daardoor verlengd. Een goede rolfokhoes zit goed strak om uw zeil en klappert niet.

Omdat veel rolfokhoezen niet goed strak zitten gaat het zeil en ook de rolfokhoes zelf stuk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dit is ook goed op te lossen.

Want zeilmakerij Rikkers kan wel een goede strakke rolfokhoes voor u maken.  We gebruiken namelijk voor onze rolfokhoezen geen lusjes of ringetjes maar soepele rollers en geleiders. Deze soepele rollers bovenin uw rolfokhoes,in combinatie met een gladde niet kinkende lijn, zorgen dat uw rolfokhoes wel strak zit. Boven de ca. 13 meter gaan we met dubbele lijnen werken, ter vereenvoudiging van het aantrekken van uw rolfokhoes. Behalve dat uw zeil nu beschermd is tegen de elementen, geeft een mooi passende rolfokhoes ook een fraaie look aan uw jacht.

Rolfokhoezen gemaakt van de beste materialen

Al onze rolfokhoezen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Ook zijn alle rolfokhoezen UV-werend en natuurlijk waterdicht en duurzaam. Als u wilt kunt u er ook voor kiezen om uw rolfokhoes te laten maken van het duurzame Sunbrella plus.

Als u kiest voor Zeilmakerij Rikkers, dan kunt u kiezen uit twee verschillende uitvoeringen voor uw rolfokhoes. U kunt kiezen voor een eenvoudige uitvoering die doeltreffend en goed is, maar u kunt ook kiezen voor een luxere uitvoering van Sunbrella plus, die u dan kunt combineren om met uw overige kappen en huiken te matchen.

Hierdoor past uw rolfokhoes perfect bij de rest van uw jacht.

Bescherm alle zeilen op uw jacht

U wilt natuurlijk niet dat alleen uw Genua wordt beschermt tegen vuil en UV-straling. Met een zeilhuik kunt u ook uw grootzeil beschermen tegen vuil en UV-straling.

Wilt u graag een rolfokhoes of zeilhuik bestellen? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Voor meer voorbeelden kunt u bij onze werkfoto’s kijken.

Ook online te bestellen: Onze webstore