Industrie

Naast het maken van ”gewone” zeilen en doeken worden wij ook regelmatig gevraagd voor de realisatie van bijzondere zeilprojecten. Hieronder vindt u een overzicht van de bijzondere zeilprojecten waar wij aan hebben mogen meewerken. Heeft u nu zelf een bijzonder zeilproject voor ons? Neem dan contact met ons op en dan denken wij graag met u mee!


Offshore

Voor het bouwen van sluisen, windparken op zee of platformen heb je extra stevig materiaal nodig om machines te beschermen tegen de elementen op zee. Wij als zeilmakerij maken supersterke hoezen en afdekkleeden voor de offshore.  Zowel lieren, schakelkasten, aggegraten, hijskranen en volgboten aan dek hebben wij voorzien van mooie, stevige en beschermende hoezen.

Voor het werken op locaties als dit is het belangrijk dat onze medewerkers over de juiste veiligheidscertificaten (VAR, hoogwerker certificaat) beschikken en dat de juiste beschermingsmiddelen voor handen zijn.


Binnenvaart

Naast opdrachten van particulieren zijn wij als zeilmakerij ook steeds vaker te vinden op de schepen van de binnenvaart. Zo hebben wij al meer dan 20 schepen voorzien van zeil voor GEFO. Zowel lieren, schakelkasten, pompen en volgboten aan dek hebben wij voorzien van mooie, stevige en beschermende hoezen.


Ninja warrior

Bekend van TV, het spelprogramma Ninja Warriors heeft ons de opdracht gegeven om stootkussens, valbrekers en obstakels te maken.
Misschien u wel bekend: The tilting-table?

Programma’s worden over de hele wereld opgenomen en voor elk land komen er steeds meer opdrachten bij.
Wij zijn in ieder geval erg trots en blij met deze uitdagende opdrachten.


Energie Centrale Moerdijk

Naast opdrachten van particulieren zijn wij als zeilmakerij ook steeds vaker te vinden op het industrie terrein. Zo hebben wij al meer dan 2500m2 zeil gehangen bij BMC Moerdijk. Zowel in als rondom de powerplant zijn er verschillende opdrachten die wij op deze locatie uit hebben mogen voeren!Diergaarde Blijdorp – Rotterdam

De giraffen in diergaarde Blijdorp zijn verhuist!

De giraffen hebben een prachtig nieuw verblijf gekregen dat gebouwd is door de Nederlandse Architect Menno Lam. Zij hebben alles op alles gezet om dit prachtige en vooral unieke gebouw te maken. Wij mochten voor dit nieuwe verblijf de wandbekleding verzorgen, het dak maken en ook de netten voor de afscheidingen.

De wandbekleding is gemaakt van een speciaal soort PVC dat aan alle milieueisen voldoet en bovendien recyclebaar is. Duurzaamheid is namelijk ontzettend belangrijk in Blijdorp.

Naast de wandbekleding hebben wij ook het dak gemaakt dat bestaat uit doeken uit onze zeilmakerij. Het was belangrijk dat de doeken er voor moesten zorgen dat de zon van het dak wordt geweerd. En natuurlijk moet er in Nederland rekening worden gehouden met regen, wind en sneeuw. Ook mochten de doeken niet ”klapperen”, want dan zouden de giraffen er niet in alle rust kunnen staan. Dit alles hebben wij in onze uitwerking meegenomen. En zeg nou eerlijk, het resultaat mag er zijn!

Later zijn we teruggekeerd naar de diergaarde, maar toen hebben we gewerkt aan het interieur van het gebouw.

Om in de stallen een open gevoel van ruimte te behouden heeft diergaarde Blijdorp besloten om de staldeuren te maken van frames. Tussen de frames zijn netten gespannen die zijn gemaakt door ons. En indien de giraffes hun rust nodig hebben kunnen de verzorgers de ruimte alsnog afsluiten met de speciaal gemaakte schermen.

Zie hieronder het prachtige resultaat:


Terraskussens op het Leidseplein in Amsterdam

Wij zijn niet alleen in de regio van Dinteloord actief, maar ook in onze hoofdstad! Op het Leidseplein in Amsterdam kunt u heerlijk op het terras zitten.

Wij hebben voor diverse terrassen kussens gemaakt. Dit waren niet zo maar kussens, maar deze terraskussens mochten niet wegwaaien, ze moesten niet aan de stoelen vast worden geknoopt, de kussens moesten waterdicht zijn en zij moesten een chique uitstraling hebben.

Door dit alles kunnen de kussens gewoon op het terras blijven liggen in diverse weersomstandigheden.

Bent u in Amsterdam? Ga dan vooral even proefzitten op het Leidseplein!