Bescherm uw kuip met een havenkleed

Heeft u er ook genoeg van dat u steeds uw kuip moet schoonmaken als u een weekje niet aan boord bent geweest? Met een havenkleed hoeft u dit niet meer te doen. Een havenkleed dekt uw kuip volledig af en beschermt uw kuip tegen de verschillende weersomstandigheden en vuil.

Alle havenkleden worden door Zeilmakerij Rikkers gemaakt van het duurzame en weerbestendige Sunbrella plus. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u geniet van de maximale kwaliteit en levensduur van zowel het havenkleed als van uw boot.

Hoe wordt het havenkleed bevestigd?

U maakt het havenkleed vast aan de sprayhood/buiskap van uw boot door middel van ritsen. of met profiel aan uw vaste opbouw. Vervolgens loopt het havenkleed schuin naar achteren over uw stuurwiel richting de kuiprand. U maakt de rest van het kleed vast door middel van spanbanden en/of sluitingen. Door het schuin aflopen van het kleed, lopen vuil en de regen er gemakkelijk af.

De mogelijkheden van een havenkleed

Als u kiest voor een havenkleed van Zeilmakerij Rikkers, dan wordt het havenkleed voor u op maat gemaakt van Sunbrella plus. Uiteraard kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren, wij kunnen u bijvoorbeeld al 8 kleuren blauw aanbieden. Hierdoor past uw havenkleed perfect bij het interieur en exterieur van uw sloep. Heeft u vragen over de verschillende kleuren en/of mogelijkheden. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Weet u al precies hoe u uw havenkleed wilt hebben? Neem dan contact met ons op en vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Meer voorbeelden kunt u op onze werkfoto’s zien.