Reparaties aan de (voor)tent

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw tent of voortent beschadigt raakt door bijvoorbeeld weersomstandigheden, slijtage of door ouderdom. Deze beschadigingen komen natuurlijk altijd op het verkeerde moment. Een nieuwe voortent of tent aanschaffen kan kostbaar zijn. Daarom kunt bij ons laten nakijken of het rendabel is om de beschadiging aan uw (voor)tent te laten repareren. Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

  • Een nieuwe pees aannaaien
  • Een raam vervangen
  • Nieuwe ritsen in uw (voor)tent zetten
  • Doorstikken
  • Slikstrook vervangen
  • Beschadigingen van de tentstokken / uitgescheurde hoeken

Naast al deze voorbeeld reparaties, voeren wij ook andere reparaties uit wat betreft beschadigingen. Met deze reparaties kan uw tent vaak weer goed functioneren.  Bent u benieuwd of deze reparaties rendabel zijn voor uw (voor)tent? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan. Want waarom zou u een nieuwe (voor)tent kopen als u hem kunt laten maken voor een fractie van prijs?

Wij gaan verder dan alleen het repareren van uw (voor) tent

Wilt u uw (voor)tent laten aanpassen en verfraaien? Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Zeilmakerij Rikkers doet niet alleen maar aan reparaties maar wij kunnen ook uw (voor)tent aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld een extra raam, muskietengaas in plaats van een raam, een luifel aan uw voortent of iets anders? Wij kunnen dit allemaal voor u realiseren. Ook dit is vrijwel altijd goedkoper dan een compleet nieuwe (voor)tent.

Heeft u probleem met uw tent, zowel groot of klein? Kom dan naar onze zeilmakerij in Dinteloord. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier!

tent repareren